Dokázali byste být bez internetu? Já už tedy rozhodně ne. Už bych nechtěla být bez internetu ani minutu, protože já vlastně využívám internet i na zaměstnání do své práce. Já jsem na home office, dělám z domu telefonní operátorku pro jednu plynárenskou společnost. Musím uznat, že ze začátku mě to vůbec nebavilo, protože jsem musela opakovat opravdu při každém telefonátu jednu a tutéž samou větu. Opravdu už mi to nešlo přes pusu, protože jsem se už kolikrát také zasekávala, protože už mě to nešlo ani vyslovit. Jenomže asi po půl roce jsem si už na to zvykla, tak jsem si řekla, že když takhle mohu pracovat z domu přes internet na home office.

Pracuji někdy na home office.

To vlastně bude perfektní. Nakonec jsem si také našla brigádu na diskotéce, kde vybírám vstup. Tam sice internet nepotřebuji, ale abych se tam nenudila, tak také hraji na mobilním telefonu přes internet hry. Jinak bych se tam asi zbláznila. A myslím si, že nejsem jediná, protože mnoho lidí využívá internet opravdu už každý den. Také jsem si všimla, že i už i malé děti, nebo dokonce už i senioři mají mobilní telefon nebo tablet či notebook a také využívají internet každý den, a to hlavně na sociální síti anebo na nějaké vzdělávání anebo také na vyhledávání různých informací.

V mobilu mám internet.

Například moje babička říkala, že by internet. Já nikdy nechtěla, i když má doma počítač, kde občas hraje karty, tak říkala, že internet by jí byl opravdu na nic. Jenomže když jsem jí řekla, že když bude luštit křížovky a nebude něco vědět, tak se to na internetu může vyhledat. Babička mi ani nevěřila, tak jsem jí to všechno musela ukázat. Moje babička byla v šoku, že tohle vůbec jde, a tak si řekla, že by také chtěla mít doma internet, tak jsem babičce zařídila opravdu kvalitní a rychlý internet a moje babička je maximálně spokojená. Takže když něco neví v křížovce, vyhledá si to na internetu.